Dump- en tracebestanden beschermen

Dump- en tracebestanden bevatten informatie over het besturingssysteem en bevatten mogelijk ook gebruikersgegevens. Om de onbevoegde toegang tot zulke gegevens te voorkomen, kunt u de bescherming van dump- en tracebestanden inschakelen.

Als de bescherming van dump- en tracebestanden is ingeschakeld, kunnen de bestanden worden geopend door de volgende gebruikers:

Zo schakelt u de bescherming van dump- en tracebestanden in:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenProgramma-instellingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik in het blok Foutopsporingsgegevens het selectievakje Bescherming voor dump- en tracebestanden inschakelen om bestandsbeveiliging in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Dump- en tracebestanden waarnaar informatie is geschreven wanneer de bescherming actief was blijven zelfs na de uitschakeling van deze functie beschermd.